Ideální okamžik pro nákupy: až 30 % na nové zboží!

V obchodě Maicon najdete jeden z nejvíce ženských elementů garderoby: šaty. Příležitostné nebo elegantní? Vzdušné šaty nebo vypasované? Vzorované nebo hladké, klasické nebo avantgardní? Máme je v různých podobách. Mají jeden společný jmenovatel: všechny naše modely jsou exkluzivní šaty.

Proč milujeme šaty?

U šatů si ceníme především pohodlí a všestrannosti. Pohodlí, protože je snadné u nich vytvořit rychlou stylizaci - když se rozhodnete pro šaty, vše, co potřebujete, je výběr doplňků! Další: šaty Vám umožní cítit se žensky a v závislosti na vybraném střihu zdůraznit specifické výhody postavy a zakrýt to ostatní. Oceňujeme také jejich rozmanitost, a to jak z hlediska materiálů, tak z hlediska vzorů a střihů. Proč jsme si jisti, že se Vám budou naše šaty líbit? Protože jsou mimořádné, stejně jako Vy.

Exkluzivní šaty podle obchodu Maicon

V Maicon jsou luxusní šaty rozděleny na večerní a neformální šaty. Nabízíme Vám šaty od nejlepších návrhářů, mezi jinými: Gaudi, GUESS, Calvin Klein, Tommy Jeans, Trussardi, Silvian Heach, Versace a Kaos. Chceme Vám pomoci vyniknout, a proto jsou některé z našich stylů trochu avantgardní. Ale svět patří odvážným, že? Bavte se s námi módou a vyberte si z textur, dekorací, povrchových úprav a detailů. Společně vytvoříme na základě značkových šatů jedinečné kombinace, díky nimž budete zářit ještě jasněji!