-20% na wybrane nowości!

  1. Zde se nacházíte: Hlavní stránka
  2. Muž
  3. Obuv
  4. Pánské sneakersy

Pánské sneakersy

Sneakersy - hrdinové mezi botami na jaro!

Mnoho mužů se rozhodne na jaře koupit klasické pánské sneakersy. Je to jasná volba, protože tento typ obuvi se hodí naprosto ke všemu a je velmi pohodlný. S příchodem nové sezóny však stojí za to do svých stylizací přinést trochu barvy a šílenství. Červený model Canvas od značky Trussardi Jeans je perfektní volbou, která dodá styl každému oblečení! Pokud je však pro Vás krvavá barva příliš, můžete si vybrat černé boty stejné značky, které se vyznačují pouze malými, ale jasně viditelnými žlutými prvky. Pro muže, kteří dávají přednost tlumeným barvám, doporučujeme zábavnou formu. Pánské tenisky, jako Versce Couture Nylon Elastic Fondo Super nebo Karl Lagerfeld Hi Sock, jsou docela odvážné, ale ucházející pro většinu mužů. Jsou zajímavé, ale vzhledem k výběru barev (černé a bílé) nejsou příliš razící. Jednou z možností kompromisu mezi barvou a klasikou jsou sneakersy Tommy Hilfiger, kombinující tmavě modrou, červenou a bílou.

Jsou pánské kotníkové boty vhodné na jaro?

Pánské kotníkové boty budou fungovat stejně dobře jako výše uvedené návrhy. Jedná se o modely, které jsou často vybírány muži, zejména v raných fázích jara. Počasí v tomto období může být překvapivé, proto stojí za to pořídit si boty, které ochrání před slabým deštěm, ale když slunce vyjde, Vaše nohy se nebudou přehřívat. Důležité je, že v této kategorii pánské obuvi si každý najde něco pro sebe. Návrháři nabízejí sportovnější modely, jako je Erve Nappa Calvin Klein nebo výše uvedené sneakersy Tommy Hilfiger Flag Detail, stejně jako elegantní boty, jako je Ankle Boot Trussardi Jeans

Při výběru obuvi na jaro vezměte v úvahu styl celého Vašeho šatníku a pohodlí. Když spěcháte na ranní schůzku, není nic důležitějšího než komfort chůze a rychlé přizpůsobení stylových bot!