-20% na wybrane nowości!

  1. Zde se nacházíte: Hlavní stránka
  2. Outlet

Outlet

Outlet - nechte se unést nákupním šílenstvím!

Kdo z nás nemá rád akce a outlety? Pravděpodobně neexistuje mnoho lidí, kteří nejsou nadšeni nákupem věcí za ceny nižší, než je jejich původní hodnota. V obchodě Maicon jsme pro Vás připravili špičkové produkty za nižší akční ceny. Ceny nižší až o polovinu zní docela dobře, že?

Akce pro ni a pro něj

Akční nabídka zahrnuje položky pro ženy i muže. Nejlepší značky jako Guess, Pepe Jeans, Trussardi Jeans nebo Michael Kors lze nyní zakoupit za nižší cenu.

A nižší cena znamená, že můžete koupit více věcí za cenu, kterou jste původně plánovali nebo plánujete utratit. Doporučujeme oblečení, jako jsou džíny a jiné kalhoty, šaty, trička, mikiny, ale i doplňky, jako jsou kabelky nebo ponožky, a boty pro ni a pro něj - sportovní nebo kozačky a lodičky.

Outlet je příležitost zaplnit mezery ve Vaší sbírce nebo zakoupit potřebné oblečení za nižší cenu. Akce pro něj a pro ni jsou také skvělou příležitostí ke koupi dárku, jehož hodnota zůstává vysoká, ale skutečná cena je nižší. Zveme Vás k nákupu a přejeme Vám hodně zábavy při hledání věcí, které chcete za nižší ceny!