-20% na wybrane nowości!

  1. Zde se nacházíte: Hlavní stránka
  2. Žena
  3. Dámské oblečení

V Maiconu je naším cílem, abyste se v našem obchodě oblékli od hlavy až k patě. Kompletně si s námi doplníte šatník - v kategorii „dámské oblečení” najdete mimo jiné šaty, sukně a kalhoty, halenky a mikiny, saka a bundy, svetry a spodní prádlo. Všechny pocházejí od slavných návrhářů luxusních dámských oděvů.

Stylové dámské oblečení – tedy jaké?

Uvědomujeme si, že být stylová znamená pro každého něco jiného. Proto nabízíme oblečení, které odpovídá trendům každodenního oblečení, smart casual, ale nejen těch - u nás si můžete koupit elegantní, okouzlující nebo dokonce haute couture oblečení. Některým vyhovují jednoduché linie, jiné hledají velkolepé střihy - dobře to víme a plníme různé požadavky.

Luxusní oblečení pro ženy v Maicon

Značkové dámské oblečení v obchodě Maicon pochází od návrhářů, jako jsou GUESS, Calvin Klein, Pepe Jeans, Tommy Jeans, Versace, Trussardi a mnoho dalších. Často je prodáváme s velkými slevami. Dbáme na materiály použité k jejich ušití a vybíráme pouze ty nejkvalitnější. Nabízíme Vám nejnovější kolekce, protože neustále sledujeme aktuální trendy a držíme krok s módou. Pokud hledáte stylové, luxusní dámské oblečení - jste na správném místě. Pojďte s námi na cestu barevným světem módy!