Ideální okamžik pro nákupy: až 30 % na nové zboží!

  1. Zde se nacházíte: Hlavní stránka
  2. Žena
  3. Dámské doplňky

Doplňky na každou část roku

Dobře víte, že ďábel se nachází v detailech (a nosí Pradu) a správné detaily a drobnosti mohou zcela změnit charakter Vašeho stylu. Proto jste se v obchodě Maicon dostali do kategorie „Doplňky“. Oprávněně máte pocit, že zde najdete pouze módní a značkové doplňky. Podívejte se, co jsme pro Vás připravili!

Bez ohledu na sezónu, ve které nás navštívíte, najdete v obchodě Maicon ty správné doplňky. Potřebujete letní čepici nebo kšiltovku na ochranu před spalujícím sluncem? Hledáte teplou čepici s bambulí na zimu? Teplý šátek a rukavice, nebo snad praktická ledvinka na cestování po světě? To vše a mnohem více najdete u nás. Jako vždy - nabízíme pouze luxusní doplňky od největších značek.

Univerzální a módní doplňky a doplňky

Existují drobnosti, které s Vámi mohou být po celý rok. Jedná se o velmi prostorné tašky nebo batohy, jemná psaníčka nebo malé peněženky na pásku, exkluzivní šperky, praktické peněženky a kosmetické tašky, opasky. Víme, že aby bylo možné držet krok s módou, je třeba je všechny čas od času vyměnit, proto Vám nabízíme univerzální a špičkové doplňky současně. Jak to děláme? Sledujeme módu roky a předvídáme trendy. Víme, že některé z nich se opakují každou sezónu. Na tomto základě vybíráme část naší nabídky.