Ideální okamžik pro nákupy: až 30 % na nové zboží!

  1. Zde se nacházíte: Hlavní stránka
  2. Katalog producentów
  3. Michael Kors
Michael Kors

Co musí každý fanoušek módy vědět o Michael Kors?


Michael Kors se hodně obětoval, aby vybudoval svou módní říši. Začal v 70. letech, přesně na konci desetiletí, když se zapsal do kurzu designu oděvů na jedné z newyorských škol. Stejně jako mnoho géniů, ve třídě dlouho nevydržel. Po devíti měsících odešel a začal pracovat ve značkovém butiku na Manhattanu. Byl v něm obchodník, ale usiloval o to, aby se stal návrhářem oblečení a stylistou. Vedení si ho rychle všimlo a požádalo Korse, aby představil svou autorskou sbírku oblečení.


A na začátku 80. let Michael Kors zahájil svou první oficiální řadu v Bergdorf Goodman. V 90. letech pro něj jeho řada skončila, ale na konci 90. let, v roce 1997, působil pod značkou Celine, díky čemuž vydával levnější řady oblečení. V roce 2002 se nakonec zaměřil na vytvoření vlastní značky.


Kabelky, peněženky a další doplňky Michael Kors v obchodě MAICON


V obchodě MAICON máme dámské doplňky od Michael Kors. Najdete zde legendární elegantní kabelky Micheal Kors: kufříky, psaníčka i obrovské každodenní tašky, stejně jako batohy. Docela velký výběr obuvi: extrémně budící emoce černé pantofle s ochrannou známkou Michael Kors, sneakersy, kotníkové boty, vysoké podpatky a sexy kozačky. Věřte nám, v takových botách dojdete daleko.


Doplňky od Michael Kors lze s jistotou považovat za produkty třídy premium. Jejich nošením se budete cítit jako jedna z velkých hvězd, která Korse podporovala, přispívala jeho image do reklamních kampaní nebo jednoduše nosila jeho oblečení na červeném koberci.