Ideální okamžik pro nákupy: až 30 % na nové zboží!

  1. Zde se nacházíte: Hlavní stránka
  2. Katalog producentów
  3. Calvin Klein Jeans
Calvin Klein Jeans

Calvin Klein Jeans


Calvin Klein je rozhodně jednou z největších žijících ikon moderního módního světa. Návrhář se nakazil vášní pro šití, která se změnila v umění, od své babičky švadleny. Jeho matka, která ho povzbuzovala v umění a módě, měla významný dopad na rozvoj jeho kariérní cesty. Začal v 60. letech s klasickými dámskými kabáty a brzy si vybudoval opravdovou módní říši. Návrhy Calvina Kleina odkazují na klasický i americký styl, který zbožňují milovníci módy po celém světě.


Velkou popularitu získala také série džínů. Jeho klasické linie se kombinují s inovativním stylem, který odlišuje projekty od konkurence. V jeho případě méně znamená více - a je to opravdu tak, protože minimalistické linie projektů od sezóny k sezóně neztrácejí své příznivce a mnoho butiků Calvin Klein Jeans praská ve švech.


Calvin Klein se také proslavil svými kontroverzními reklamními spoty, které poháněly motor jeho značky. Bez ohledu na to, zda přicházel na trh s novou řadou spodního prádla nebo reklamní kampaní - vždy zůstal ve své filozofii konzistentní.


Calvin Klein Jeans - doplňky a oblečení


Calvin Klein Jeans je především čerstvost, modernost a minimalismus - tato tři slova nejlépe popisují tuto značku. Poslední kolekce jaro/léto 2019 je také charakterizována typickým městským neformálním stylem, který samozřejmě nezapomíná na sportovní prvky. Calvin Klein Jeans - pánské a dámské oblečení v této sezóně je bohaté na prvky šatníku typu basic: trička s potisky, mikiny, šaty a bundy Calvin Klein. Pro milovníky obuvi Calvin Klein Jeans se zde také něco najde. V našem obchodě najdete také doplňky jako jsou tašky shopper, menší kabelky a peněženky. A všechny tyto věci jsou udržovány v nadčasovém minimalismu.