Ideální okamžik pro nákupy: až 30 % na nové zboží!

  1. Zde se nacházíte: Hlavní stránka
  2. Katalog producentów
  3. Calvin Klein
Calvin Klein

Co je potřeba vědět o značce Calvin Klein?


Značka Calvin Klein byla vytvořena v roce 1968 v New Yorku Calvinem Richardem Kleinem a stala se jednou z předních designových a marketingových studií na světě. Navrhuje a prodává značkové oblečení pro muže a ženy a řadu dalších produktů, jako jsou například doplňky. Jakou cestou ale Calvin Klein šel, než se stal slavným?


Lásku k módě a oblečení poznal doma - od své babičky, švadlenky a matky, která se starala o jeho umělecké vzdělávání. Studoval na newyorských módních školách, včetně Institutu módy. Zkušenosti s navrhováním oděvů pro různé newyorské obchody získával až do doby, než na konci 60. let založil vlastní značku. Bylo mu umožněno zúčastnit se New York Fashion Week, kde si jej všimli a był oslavován jako nový talent. Teprve později vyšla jeho první velká kolekce Calvin Klein skládající se z džínového oblečení. CK projekty reklamovaly hvězdy jako Kate Moss a Brooke Shields. 


Calvin Klein oblečení v obchodě Maicon


U nás najdete kategorie jako „Dámské oděvy Calvin Klein“ a „Pánské oděvy Calvin Klein“. Zahrnují jak svrchní oděvy, jako jsou bundy Calvin Klein, tak také  kalhoty, nebo dokonce noční prádlo - příkladem je pyžamo Calvin Klein. Z návrhů velkého designéra jsme vybrali ty nejpohodlnější a nejstylovější.


Doplňky Calvin Klein


Doplňky od Calvin Klein jsou rozhodně rozsáhlou kategorií. Zahrnuje boty, jako jsou mokasíny, sneakersy nebo polobotky. Připravili jsme pro Vás velký výběr pánských a dámských pásků, peněženek Calvin Klein, tašek a kabelky, a dokonce i pouzdro na telefony. Kolekce pravidelně aktualizujeme, proto Vám doporučujeme, abyste je sledovali.